Ons team

Mogen we ons voorstellen? We maken het graag persoonlijk.

Digitaal

Wij zijn exponenten van de moderne tijd en hebben de digitale wereld volop omarmd. Waar nodig doen we onze zaken analoog, waar mogelijk graag digitaal om snelheid en gemak te garanderen. We zijn tenslotte “digital Makers”.

Vooruit denkend

We denken graag met je mee vooruit. Zit je in de designfase van je idee? Wij kijken alvast vooruit naar prototyping en de productiemogelijkheden. Zo hebben we ook veel ingrediënten op voorraad om alvast vooruit te werken naar een functioneel werkend prototype.

Probleem oplossend

Tijdens het ontwikkelen van een functioneel werkend prototype komen er altijd problemen naar voren. Het is voor ons een uitdaging om deze engineering uitdagingen aan te gaan en op te lossen. Zit je ergens vast in de ontwikkelingsfase van je prototype? Wij denken graag met je mee.

Klantgericht

Ons einddoel is dat jij uiteindelijk ons pand verlaat met een functionerend prototype van dát ene product dat de markt gaat veroveren. We leren je in het proces zoveel mogelijk waar nodig en gewenst om bij te dragen aan je eigen eindresultaat.
Manfred van de Voort, BaE

Manfred van de Voort, BaE

Founder, Professional Maker and CTO

Senior Consultant IoT & IT, 3D Printing / AM & Smart Manufacturing
Daan Barbiers

Daan Barbiers

Software Engineer Embedded en Web

Jaime Andrés Leal

Jaime Andrés Leal

Technology Specialist

Versatile designer, engineer & rapid prototyping practioner
Paul de Goede

Paul de Goede

Business associate

Founder 3DOKprinting at Werkplaats P
Share This