Als Manager Operations is geen dag hetzelfde. Je draait mee in een het team waarin jij het overzicht op verschillende projecten en contacten behoudt. Je bent het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en schakelt snel over projectwijzigingen en andere belangrijke zaken. Juist daardoor kunnen onze specialisten zich focussen op hetgeen waar ze goed in zijn. Deze rol is geschikt voor studenten die op zoek zijn naar een serieuze bijbaan in het technologisch vakgebied. Vind jij het leuk om te groeien in je rol als Manager Operations? Lees dan verder!

ICR3ATE kent geen typisch verloop van een project. Ieder project wat wij doen is uniek. Onze opdrachtgevers zijn heel divers en komen uit alle hoeken van het land (en sommige uit de wereld). Als Manager Operations richt je op voorwaardelijke zaken die zorgen voor een optimaal projectverloop. Denk hierbij aan regelmatig contact met de opdrachtgevers, het voorbereiden van design sessies en het verzorgen van projectrapportages. Het is belangrijk dat je makkelijk aan de slag kunt gaan met tools die jouw werk makkelijker maken. We gebruiken een hoop tools, maar laat dit je niet afschrikken! Wij nemen de tijd om deze goed met je door te nemen waardoor je het beste uit de tools kunt halen.

De vacature kort samengevat:

  • Dagelijks contact met opdrachtgevers en collega’s over het verloop van de projecten
  • Opstellen van contracten en dit kortsluiten met opdrachtgevers
  • Verzorgen van projectrapportages met urenregistratie en andere wensen van de opdrachtgever
  • Administratievoering voor materiaalinkoop en algemene kantoorartikelen
  • Ondersteunen bij de uitvoering van marketingcampagnes

Wie wij zoeken
Wij zoeken iemand die communicatief sterk is en makkelijk contact legt met anderen en goed het overzicht kan bewaren. Je bent een toevoeging tot ons team als je affiniteit hebt met technologie en innovatie en hier meer over wilt weten. Tussen de regels door leer je veel over technologie. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat je relatief makkelijk aan de slag gaat met online softwaretools.

Over ICR3ATE
ICR3ATE is een tech startup midden in de regio FoodValley. Wij zijn gevestigd op het Roots Innovation Hub, een plek vol start-ups in een dynamische omgeving. We houden ons bezig met ‘rapid prototyping’ voor diverse klanten en zijn dus een echt ‘maakbedrijf’ met kennis van allerlei nieuwe technieken zoals 3-D printing, IoT, robotica, chatbots en AI. ICR3ATE is een levendige, creatieve en inspirerende plek. Er zijn veel uitdagingen en er is (bijna) onbeperkte ruimte voor eigen inbreng. Naast onze specialisten werken er andere werkstudenten en stagiairs bij ICR3ATE.

Wat bieden we?

  • Marktconform salaris
  • Erkenning en waardering van je werk
  • Mogelijkheid tot flexwerken
  • High tech Digital Makers Lab beschikbaar voor eigen activiteiten/projecten

Interesse?
Stuur jouw reactie naar Manfred van der Voort: [email protected]. Of als je eerst meer wilt weten benader hem via Twitter @ICR3ATEdotCOM of LinkedIn. Of bel 06-23368673

Connect on Magnet.me

Like it?

Share it!