Wees welkom voor een drankje, borrel en een zelfgemaakte snack!

op 14 december 2018 | Ede @ MakersLab

 

Eind december 2015 ben ik begonnen aan ICR3ATE | Digital Makers Lab. In de afgelopen weken ben ik samen met Leindert Vogel bezig met jaarplan 2019 en heb ik ook teruggeblikt op de afgelopen 3 jaar. En ik kwam tot de conclusie dat er 2 zaken nog niet waren gebeurd in de afgelopen 3 jaar: een faillissement en ………. een borrel voor iedereen die iets heeft betekend voor mij en/of het bedrijf in de afgelopen intensieve periode.

Dat eerste is een permanent proces om naar achter te schuiven 🙂 En die borrel? Tsja, die kun je natuurlijk gewoon plannen en organiseren. Dat had ik me al twee keer eerder voorgenomen, maar ja met Leindert Vogel die me helpt, krijg je ook vreemde ogen die dwingen. Bij deze daarom van harte een borreluitnodiging. Wees welkom.

 

Geen borrel zonder thema en dat is van deze decemberborrel:

Home before Dark.

Wil je via de RSVP knop laten weten of je komt borrelen en snacken? Merci.

 

 

Home before Dark

Zoals de meesten weten, ben ik een zeilliefhebber. En in het bijzonder een liefhebber van zeilen op de Wadden i.c.m. ankeren of droogvallen. Het fotomateriaal voor deze Web-pagina heb ik genomen tijdens een bijzondere zeiltocht in 2014. Ik was met Freddy naar Terschelling en we zijn drooggevallen onder De Bosschplaat. Het was in september en heel kalm weer met fraaie luchten. Als dan de zon ondergaat op deze wijze met dit imposante uitspansel en het laagstaande water, dan is dat voor mij een haast bovennatuurlijke ervaring, zo mooi. En toen dacht ik: “better late then never” een zin uit één van m’n favoriete songs “Home before Dark”.

Borreltijd “Home before Dark”

vrijdag 14 december, 2018

16:00
Aanvang

 

18:00
3D Print Food (onder licht voorbehoud van beschikbaarheid Jaime)

door Jaime Leal

19:30
Fin

Waar is het?

ICR3ATE | Digital Makers Lab

Ampèrestraat 6
 6716 BN, Ede

ICR3ATE | Digital Makers Lab

Share This