Supporters

Overzicht van onze business supporters

Een initiatief voor het Digital Makers Lab heeft business supporters nodig om het gewenste doel te bereiken. Op deze pagina spreken enkelen zich uit, waarvoor hartelijke dank voor deze steun. Naast deze supporters hebben we ook een aantal business partnerships.

René van der Jagt – Focus on Future by Riding the Waves

“Ik vind het een geweldig initiatief”

 

 

 

Paul de Goede – Founder 3DOKprinting at Werkplaats P

“ICR3ATE is een club van vrije denkers en doeners die luisteren, nadenken, adviseren en/of maken óf zorgen dat het gemaakt wordt, waarbij het belang van de klant in elke fase voorop staat.”

 

 

Fabian Tollenaar – Managing partner & software architect at Starting Point

“Ik vind het Digital Makers Lab zakelijk interessant; wij hebben namelijk steeds vaker projecten waar een hardware kant in zit”

 

 

Onno Ponfoort – senior managing consultant at Berenschot

“3D-printen stelt ontwerpers en fabrikanten in staat om hele nieuwe designs te maken, complexe ontwerpen zonder assemblage, wat leidt tot ongekende mogelijkheden”

 

 

Leindert Vogel – Hoofd Commercie & Marketing at Permar

“Het zou geweldig zijn voor regio FoodValley als er een professioneel en innovatief Digital Makers Lab komt. Ik zie direct voordelen voor bedrijven, ZZP-ers en andere professionals”

 

 

Erik van den Berg, co-founder Blits | Web Design

“Voor designers heeft ICR3ATE zeker een meerwaarde. Wij zijn namelijk goed in het bedenken van concepten en producten. Met het Digital Makers Lab krijgen we toegang tot een enorm kennisnetwerk uit allerlei takken van sport.